Pagina 1 din 1
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
ectomorfii
scris pe 7 feb 2006 14:48 de pilsmaster
Ce credeti,un ectomorf are sanse sa puna masa fara suplimente?
Train SMART!
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
Re: ectomorfii
scris pe 7 feb 2006 16:32 de Ombladoon
Nu
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: ectomorfii
scris pe 7 feb 2006 17:26 de testsuspensi
da daca nu face altceva decat sa manance si sa doarma si sa se antre.cum trebe deci ecto pot pune masa in vacanta dde vara daca sunt la scoala sau oricand daca nu fac scoala si nu munceresc
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Re: Re: Re: ectomorfii
scris pe 7 feb 2006 18:32 de pilsmaster
da daca nu face altceva decat sa manance si sa doarma si sa se antre.cum trebe deci ecto pot pune masa in vacanta dde vara daca sunt la scoala sau oricand daca nu fac scoala si nu munceresc
Eu sunt ectomorf si cunosc multi care sunt acelasi tip...Am ajuns sa cred ca fara suplimente nu prea faci nimic.Sa fim seriosi eu nu am vazut ectomorfi care sa manance foarte mult.Aveam un prieten care se apucase de sala si zicea ca mananca de 6 ori pe zi....cate 2-3 sandwichuri.
Train SMART!
|
sus |
|
catablu
Senior member 111 mesaje
|
Re: ectomorfii
scris pe 7 feb 2006 23:20 de catablu
Orice se poate,daca stii cum,si fara suplimente se poate nu.Desi nu ii o dezvoltare rapida,in timp exista sanse.Aici intervin mai mulzi factori,totu se poate cu stiintza.Eu is ectomorf,si am putut
Tre sa fii destept ca sa ti dai seama ca esti prost
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ectomorfii
scris pe 8 feb 2006 10:35 de testsuspensi
eu am zis cum e la mine poate nu8 is ecto dar nu cred ca am 65 kg si 181 imnaltime si cu mancatul nu mint
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ectomorfii
scris pe 8 feb 2006 12:42 de crististrong
eu am zis cum e la mine poate nu8 is ecto dar nu cred ca am 65 kg si 181 imnaltime si cu mancatul nu mint
am un prieten care s-a apucat de sala acu multi ani pe vremea cand in romania existau doar concentratele de la galati.ii ectomorf. apoi cand au aparut pe piata romaneasca suplimentele de la universal omu a avut o "explozie" de crestere in greutate(a facut 44 pe brat si 95kg) desi 4-5 ani de zile a avut 40 pe brat si 75-77kg.
in concluzie fara suplimente ii greu pt un ectomorf sa creasca.
|
sus |
|
nexties
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ectomorfii
scris pe 8 feb 2006 14:43 de nexties
ok.. lamuriti si n00b-ul de mine ce este un ectomorf va rog
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ectomo
scris pe 8 feb 2006 16:36 de JohnnyBordur
ok.. lamuriti si n00b-ul de mine ce este un ectomorf va rog ii un tip somatic ,celelalte 2 fiind mezomorf si endomorf ... si ... eu am trasaturi de ecto in schimb in 2 luni jumate de sala am pus 4 kg pe mine ... deci ... exista cazuri shi cazuri nu puteti generaliza ideea ca un ectomorf nu se poate ingrasa doar cu mancare buna ...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
nexties
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ec
scris pe 8 feb 2006 19:56 de nexties
ok.. lamuriti si n00b-ul de mine ce este un ectomorf va rog ii un tip somatic ,celelalte 2 fiind mezomorf si endomorf ... si ... eu am trasaturi de ecto in schimb in 2 luni jumate de sala am pus 4 kg pe mine ... deci ... exista cazuri shi cazuri nu puteti generaliza ideea ca un ectomorf nu se poate ingrasa doar cu mancare buna ...
da, m-am prins ca este un tip somatic din reply-urile de mai sus.. insa in ce sens? Si ca tot suntem la ora de vocabular, endomorf si mezomorf ce semnifica?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 8 feb 2006 19:58 de Gilu
da, m-am prins ca este un tip somatic din reply-urile de mai sus.. insa in ce sens? Si ca tot suntem la ora de vocabular, endomorf si mezomorf ce semnifica? Ectomorful
slab si subtire, cu masa musculara si strat adipos reduse, oase subtiri de obicei, in genereal longilin. Metabolismul sau rapid face ca acumularea de masa musculara sa fie foarte dificila, chiar si proteinele fiind arse pentru energie. Se pare ca si absorbtia nutrientilor este deficitara.
Endomorful
mare, cu oase groase, bazin si umeri lati, strat mare de grasime, masa musculara mare, mai ales in partea inferioara a corpului, apetit mare. Pentru acestia, este usor sa se ingrase si sa acumuleze grasime, dar si masa musculara. Castigurile de masa musculara sunt insa acoperite de stratul de grasime.
Mezomorful
masa musculara mare, umeri lati, solduri inguste, star adipos subtire. Castiga usor masa musculara, fara a acumula insa si grasime. Din acesasta categorie fac parte cei mai multi culturisti de performanta. Modelarea corpului nu este o stiinta exacta, rezultatele depinzand de foarte multe variabile, aproape imposibil de controlat in totalitate. Aceste sfaturi au un caracter orientativ si nu au pretentia ca prezinta adevarul absolut. Daca ai folosit un anumit program si a dat rezultate, scrie-ne cat mai multe despre asta, si o sa il publicam la rubrica "Povesti de succes".
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
nexties
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 8 feb 2006 20:17 de nexties
Multumesc de lamuriri. Acum stiu si eu in ce grupa ma aflu -> ectomorf :|.. Am 1 85 si 72 kg, numai ca fata de ce a spus cineva deasupra, cum ca nu poate sa manance mult, eu am pofta de mancare si pot sa mananc destul de mult, insa nu prea "se pune" pe mine..
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|