adagioanonim
Senior member 52 mesaje
|
E ceva normal?
scris pe 3 apr 2012 23:47 de adagioanonim
Salutare.Am 24 de ani,1,87 metri si 72 kg deci tip ectomorf.M-am apucat de sala de 2 luni si de vreo saptamana aproape iau Animal Pak.Toate bune si frumoase,mi-a crescut pofta de mancare,mananc de 4-5 ori pe zi,mananc carne de peste,de vita,oua,lapte,orez,etc si cateva fructe pe zi dupa masa (kiwi foarte mult,banane si portocale in general).Problema e ca vad ca am inceput sa pun burta,si eu tin foarte mult la abdomenul meu,vreau sa ma fac mai mare dar nu vreau sa am adaos de grasime pe mine.Ce ar trebui sa reduc din alimentatie?A-r trebui ca in timpul liber sa mai alerg ca sa mai dau jos din burta?Mentionez ca nu le combin cu nimic Animal Pak,poate de luna viitoare o sa iau si niste proteine mai slabe,dar bogate in carbo.Si vad ca am urina de culoare galbena deschisa,aproape ca uleiul.E ceva normal?Programul meu este urmatorul:
Ziua 1:Piept
Ziua 2:Spate
Ziua 3:Umeri+trapez
Ziua 4:Brate
Si mai alerg uneori,sau mai combin cu ceva picioarele la o perioada.Abdomene mentionez ca fac zilnic,dar n ultima perioada nu am mai facut din cauza ca aveam febra musculara foarte mare,faceam cate 600 abdomene zilnic.Vreau sa trag tare o luna sau 2,cate 600 abdomene zilnic,dupa care mai reduc,cate 400-500 pentru mentinere.Astept parerile voastre.
P.S:Poza atasata e facuta acum vreo 3 saptamani,inainte sa iau Animal Pak si nu aveam aceasta problema.
Photo0290.jpg (209.41 KB)
Y!M adagio_anonim
|