Pagina 1 din 1
alexxx_bogda
Newbie 8 mesaje
|
Ce sa iau
scris pe 5 iul 2006 19:25 de alexxx_bogda
As dori sa mi spuneti si mie ce alimentatie trebuei sa am si ce proteine sa iau care sa fie egal ca valoare si bani ve rog frumos am 17 ani am mai fost la sala 3 luni dar am facut pauza 1 luna 70 kg 1.83inaltme sunt ectomorf va rog ajutatima mutumec mult
...
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
Re: Ce sa iau
scris pe 5 iul 2006 22:21 de Andrei18
As dori sa mi spuneti si mie ce alimentatie trebuei sa am si ce proteine sa iau care sa fie egal ca valoare si bani ve rog frumos am 17 ani am mai fost la sala 3 luni dar am facut pauza 1 luna 70 kg 1.83inaltme sunt ectomorf va rog ajutatima mutumec mult
ia gfx 8 de la pro nutrition pt tine e bun ia dimineata la trezire si imediat dupa antrenament mananca mancare bogata in roteine si carbohidrati carne oua lapte orez pastai de fasole..................etc
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Ce sa iau
scris pe 10 iul 2006 09:49 de murphy2
Tipul ectomorf.
Un ectomorf este o persoana care are mari dificultati in a castiga in greutate, si care are un metabolism foarte rapid. Ectomorful se reface rapid dupa antrenament (daca alimentatia este adecvata) permitandu-i o mai mare frecventa a antrenamentelor.
Depozitele de grasime sunt in general mici, ectomorful avand nevoie de mai multe calorii decat celelalte tipuri somatice, dar poate profita de potentialul mai rapid de refacere daca mananca destul de mult. Daca caloriile sunt prea putine, muschii se vor "autoconsuma" pentru a avea energia necesara refacerii, iar ectomorful va arata exact ca un .... ectomorf.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Ce sa iau
scris pe 10 iul 2006 09:59 de murphy2
Tipul ectomorf.
Un ectomorf este o persoana care are mari dificultati in a castiga in greutate, si care are un metabolism foarte rapid. Ectomorful se reface rapid dupa antrenament (daca alimentatia este adecvata) permitandu-i o mai mare frecventa a antrenamentelor.
Depozitele de grasime sunt in general mici, ectomorful avand nevoie de mai multe calorii decat celelalte tipuri somatice, dar poate profita de potentialul mai rapid de refacere daca mananca destul de mult. Daca caloriile sunt prea putine, muschii se vor "autoconsuma" pentru a avea energia necesara refacerii, iar ectomorful va arata exact ca un .... ectomorf.
adica sa iei Mega Mass (de la universal costa aprox 40 ron) + milk and egg ()pronutrition 900 gr. 35 ron) + amino 2700 (universal neaparat....aprox. 27 ron)
reteta: megamassu inainte de antrenam cu 30-40 min 1-2 portii , dupa tat milku si 6 amino iar seara milku o portie (70 gr.) si m m odihna....
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ce sa iau
scris pe 10 iul 2006 10:48 de Gilu
adica sa iei Mega Mass (de la universal costa aprox 40 ron) + milk and egg ()pronutrition 900 gr. 35 ron) + amino 2700 (universal neaparat....aprox. 27 ron)
reteta: megamassu inainte de antrenam cu 30-40 min 1-2 portii , dupa tat milku si 6 amino iar seara milku o portie (70 gr.) si m m odihna.... Spune-mi te rog ce logica are sfatul tau?(Gainerul inainte de antrenament=insulin spike-ul sare fara rost,dupa antrenament sa ia o proteina lenta???????)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ursany
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa iau
scris pe 10 iul 2006 13:45 de ursany
parerea mea ca dupa antrenament imediat ar fi binevenit nishte amino sau o proteina cu absorbtie rapida si care sa fie insotita de nishte carb cu IG mare:d pentur flux de insulina
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa iau
scris pe 11 iul 2006 07:51 de murphy2
Spune-mi te rog ce logica are sfatul tau?(Gainerul inainte de antrenament=insulin spike-ul sare fara rost,dupa antrenament sa ia o proteina lenta???????)
Am spus asta numai si numai prin prisma faptului ca este ectomorf si are nevoie de carbohidrati mai multi sa puna un pic de masa si sa se reacomodeze corpul cu efortul, dupa care bineinteles ce ai spus tu Gilule e mai mult decat binevenit !
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa iau
scris pe 11 iul 2006 09:02 de Anonim
Am spus asta numai si numai prin prisma faptului ca este ectomorf si are nevoie de carbohidrati mai multi sa puna un pic de masa si sa se reacomodeze corpul cu efortul, dupa care bineinteles ce ai spus tu Gilule e mai mult decat binevenit !
eu as zice sa iei un storm inainte de antrenament daca tot se gandesc bajetii ca nu ai carbo in timpu antrenamentului....si lasi gaineru dupa vreo 15 min dupa antr ca sa aiba amino sa se absoarba neincurcati de gainer. in felu asta iti refaci si rezervele de glicogen din mushchi... e bine gilu sau vbesc prostii ? (p.s. ca astia ziceau ca faza cu "absorbtie lenta+rapida a la uceanu" nu e buna de nimic caci tot compusul omogenizat va avea abs. lenta...chiar tu ziceai odata intr`un post ceva de genu )
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa iau
scris pe 11 iul 2006 09:04 de Anonim
eu as zice sa iei un storm inainte de antrenament daca tot se gandesc bajetii ca nu ai carbo in timpu antrenamentului....si lasi gaineru dupa vreo 15 min dupa antr ca sa aiba amino sa se absoarba neincurcati de gainer. in felu asta iti refaci si rezervele de glicogen din mushchi... e bine gilu sau vbesc prostii ? (p.s. ca astia ziceau ca faza cu "absorbtie lenta+rapida a la uceanu" nu e buna de nimic caci tot compusul omogenizat va avea abs. lenta...chiar tu ziceai odata intr`un post ceva de genu )
desi cred ca maltodextrina aia e in cantitati simbolice macar o sa ai energie de la taurina si ce mai baga aia pe acolo arginina pm..
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa iau
scris pe 11 iul 2006 09:05 de Anonim
desi cred ca maltodextrina aia e in cantitati simbolice macar o sa ai energie de la taurina si ce mai baga aia pe acolo arginina pm..
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa iau
scris pe 11 iul 2006 11:28 de Gilu
Am spus asta numai si numai prin prisma faptului ca este ectomorf si are nevoie de carbohidrati mai multi sa puna un pic de masa si sa se reacomodeze corpul cu efortul, dupa care bineinteles ce ai spus tu Gilule e mai mult decat binevenit ! Eu m-am bagat i discutie pt ca i-ai spus gresit cum sa ia suplimentele...Ganierul se ia dupa antrenament,deoarece contine si zahar ceea ce va da un raspuns insulinic care e binevenit DOAR dupa antrenament....Milk&egg,care e o proteina lenta,asa cum bine stie toata lumea,se ia in special inainte de somn si eventual intre mese,dar nicidecum dupa antrenament,cand e nevoie de o proteina rapida,cum ar fii zerul sau soia.Daca stau bine sa ma gandesc si tu stiai lucrurile astea....asa ca nu stiu dc i-ai recomandat suplimentele sa le ia in modul ala...
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|