Pagina 1 din 1
vortex
Veteran member 177 mesaje
|
cafeaua
scris pe 22 oct 2006 23:20 de vortex
cafeaua sau mai exact cofeina, stopeaza cresterea masei musculare sau o influenteaza cumva negatv?
nimic nu-i imposibil
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: cafeaua
scris pe 22 oct 2006 23:26 de crespo
cafeaua sau mai exact cofeina, stopeaza cresterea masei musculare sau o influenteaza cumva negatv?
din cate stiu eu,cofeina are interactiune cu creatina,inclusiv cea stocata in corp sub forma de fosfat.
I'M A KING
|
sus |
|
Marco
Veteran member 180 mesaje
|
Re: Re: cafeaua
scris pe 24 oct 2006 02:06 de Marco
din cate stiu eu,cofeina are interactiune cu creatina,inclusiv cea stocata in corp sub forma de fosfat.
Nu e nici o problema. Poti consuma linistit.
PS: cofeina are un usor efect termogenic.
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: cafeaua
scris pe 25 oct 2006 12:32 de merce
De curand am citit un document privind consumu de cafea , cofeina si spunea ca nu te afecteaza cu nimik ba din contra una pe zi e f buna ....nici sa faci abuz ..
KeepWalking
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: cafeaua
scris pe 25 oct 2006 12:54 de Andrei18
De curand am citit un document privind consumu de cafea , cofeina si spunea ca nu te afecteaza cu nimik ba din contra una pe zi e f buna ....nici sa faci abuz ..
cofeina nu stopeaza cresterea masei musculare ....... ea dor elimina efectele creatinei..........
|
sus |
|
vortex
|
Re: Re: Re: Re: Re: cafeaua
scris pe 29 oct 2006 00:01 de vortex
stopeaza efectul creatinei wow.. cum dreacu?
nimic nu-i imposibil
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cafeaua
scris pe 29 oct 2006 14:35 de testsuspensi
cafeaua are efect deshidratant
probabil ca se referea ca pierzi in volum nu cred ca , colegul se referea la forta
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cafeaua
scris pe 29 oct 2006 18:58 de merce
stopeaza efectul creatinei wow.. cum dreacu?
----------------------------------------------------------- ---------------------
nimic nu-i imposibil
Da cica cafeaua , cola , laptele ..etc ar anula efectu creatinei
KeepWalking
|
sus |
|
vortex
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cafeaua
scris pe 6 nov 2006 22:54 de vortex
cola stiu, laptele e o mare prostie(sa zici ca micsoreaza volumul sau forta), iar cafeaua daca stau sa ma gandesc e doar un stimulent
plus ca am vazut in ultimu nr MD , cafeaua e buna
nimic nu-i imposibil
|
sus |
|
vascorossi
Senior member 112 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cafeaua
scris pe 12 nov 2006 10:37 de vascorossi
cola stiu, laptele e o mare prostie(sa zici ca micsoreaza volumul sau forta), iar cafeaua daca stau sa ma gandesc e doar un stimulent
plus ca am vazut in ultimu nr MD , cafeaua e buna
cateodata beau cafea inainte de antre..nu stiu dk e placebo sau nu,dar chiar imi da mai multa energie si antrenamentul e mai reusit
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 6 iul 2012 14:31 de Undisputed
multi dintre voi care beau cafea inainte de antrenament transpira foarte mult? la mine e asa, daca nu beau cafea nu transpir foarte tare, dar cind beau situatie se schimba invers, transpir ca dracu, e bine/nu? care se pricepe sa dea un raspuns.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 6 iul 2012 14:39 de marius0
multi dintre voi care beau cafea inainte de antrenament transpira foarte mult? la mine e asa, daca nu beau cafea nu transpir foarte tare, dar cind beau situatie se schimba invers, transpir ca dracu, e bine/nu? care se pricepe sa dea un raspuns.
Cafeaua intensifica transpiratia deoarece cofeina stimuleaza sistemul nervos central, activand glandele.Dar mai poate fii si din cauza caldurii provenite din cafea care creste temperatura corpului.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 6 iul 2012 15:52 de ricardo
...cofeina creste metabolismul bazal cu 5-25% prin procesul de termogeneza (crestere a temperaturii corpului), de aceea este si ingredientul de baza al suplimentelor termogenice pentru slabit...alte efecte ale cofeinei: lipolitic (creste concentratia plasmatica a acizilor grasi liberi), creste tensiunea, creste rezistenta la insulina, diuretic etc...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 6 iul 2012 20:38 de Undisputed
...cofeina creste metabolismul bazal cu 5-25% prin procesul de termogeneza (crestere a temperaturii corpului), de aceea este si ingredientul de baza al suplimentelor termogenice pentru slabit...alte efecte ale cofeinei: lipolitic (creste concentratia plasmatica a acizilor grasi liberi), creste tensiunea, creste rezistenta la insulina, diuretic etc... deci cafeaua ajuta intro oarecare masura la slabit? hmm
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 iul 2012 16:07 de basu
deci cafeaua ajuta intro oarecare masura la slabit? hmm
Pai ia uite ce ti-a scris Rikardo despre cofeina.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|