Pagina 1 din 1
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
Apa
scris pe 8 aug 2013 17:48 de AirWalk
Am baut 6 litri de apa azi si inca beau , nu am mancat nimic , am niste probleme personale , cat de tare ma afecteaza daca mananc vreo 20 g proteine + 6 litri de apa cel putin pe zi ?
Nu pot sa mananc , doar vreau sa stiu daca imi risc masa musculara .
Nu fac nici efort ...
Stiu ca nu e bine , sa nu va aud .
Editat de AirWalk pe 8 aug 2013 17:49
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Apa
scris pe 8 aug 2013 18:01 de adi123
Am baut 6 litri de apa azi si inca beau , nu am mancat nimic , am niste probleme personale , cat de tare ma afecteaza daca mananc vreo 20 g proteine + 6 litri de apa cel putin pe zi ?
Nu fac nici efort ...
Stiu ca nu e bine , sa nu va aud .
daca rezisti o zi cu mancare putina nu e mare problema. problema e atunci cand se repeta
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 8 aug 2013 18:06 de AirWalk
daca rezisti o zi cu mancare putina nu e mare problema. problema e atunci cand se repeta
Cateva zile , 2-3 , nu cred ca e problema mare..
Editat de AirWalk pe 8 aug 2013 19:01
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 20:32 de Gilu
Nu fac nici efort ...
Stiu ca nu e bine , sa nu va aud . E f bine ca bei apa pe vremea asta.
Cand vine vb de probleme personale, nu mai conteaza nimic.
Rezolva-le si apoi te poti gandi la masa musculara si alte lucruri.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 8 aug 2013 20:42 de AirWalk
E f bine ca bei apa pe vremea asta.
Cand vine vb de probleme personale, nu mai conteaza nimic.
Rezolva-le si apoi te poti gandi la masa musculara si alte lucruri.
Da.... asa este .
Dar e mai complicat cand vrei sa rezolvi iar cealalta persoana ignora , anyway , daca am dat'o in bara undeva nu vreau sa stric si in alta parte , o sa trec peste .
Am mancat 200 g piept de pui si niste flotari , nu am pierdut ziua degeaba macar .
Mergem mai departe indiferent de probleme .
Subiect consumat .
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 21:16 de Gilu
Dar e mai complicat cand vrei sa rezolvi iar cealalta persoana ignora Am crezut ca ai probleme.
Astea nu-s probleme si nu la varsta ta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 21:37 de Bosh
Da.... asa este .
Dar e mai complicat cand vrei sa rezolvi iar cealalta persoana ignora , anyway , daca am dat'o in bara undeva nu vreau sa stric si in alta parte , o sa trec peste .
Am mancat 200 g piept de pui si niste flotari , nu am pierdut ziua degeaba macar .
Mergem mai departe indiferent de probleme .
Subiect consumat .
You`re such a fagg,in fine.
Pai,ca sa-ti zic sincer,chiar e recomandat sa tii o astfel de dieta din cand in cand,sau cum s-ar zice in popor,post negru.
Organismul tau are resurseele necesare sa reziste 7 zile fara apa/mancare !
Stai chill.
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 8 aug 2013 21:49 de AirWalk
You`re such a fagg,in fine.
Pai,ca sa-ti zic sincer,chiar e recomandat sa tii o astfel de dieta din cand in cand,sau cum s-ar zice in popor,post negru.
Organismul tau are resurseele necesare sa reziste 7 zile fara apa/mancare !
Stai chill.
Da , fac definire cu apa .
Se poate inchide/sterge , deja am deviat de la subiect.
|
sus |
|
gandpehartie
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 12 aug 2013 21:40 de gandpehartie
Da , fac definire cu apa .
Se poate inchide/sterge , deja am deviat de la subiect.
Apa in cantitati foarte mari e otrava. Daca bei 9 litri de apa ai murit (apa scoate toata sarea din tine,asigurate ca mananci sarat) . Asa ca ai grija sa nu te otravesti .
|
sus |
|
TheGrey
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 13 nov 2013 14:06 de TheGrey
Apa in cantitati foarte mari e otrava. Daca bei 9 litri de apa ai murit (apa scoate toata sarea din tine,asigurate ca mananci sarat) . Asa ca ai grija sa nu te otravesti .
Si totusi cam cata apa este recomandat sa bem pe zi ??
Eu beau cam 1 litru in timpul antrenamentului ? E bine sa bei asa multa apa in timpul antrenamentului ... sau nu e multa , ci putina ??
Merci
Editat de TheGrey pe 13 nov 2013 14:06
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 13 nov 2013 14:14 de litllebear
Eu beau cam 1 litru in timpul antrenamentului ? E bine sa bei asa multa apa in timpul antrenamentului ... sau nu e multa , ci putina ??
Merci
Si eu beau cam 1-1.5 litri la antrenament si inca vreo 2-2.5 litri in rest,acuma in sezonul asta.Nu stiu cam cat e recomandata.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 13 nov 2013 14:18 de shift
Merci
Daca vrei cifre: 500-600 ml cu 2-3 ore inainte de antrenament, 300 ml cu 15-20 de minute inainte de antrenament si inca aproximativ 200 ml la fiecare 15 minute de antrenament.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 nov 2013 09:54 de basu
Merci
Bea apa atunci cand simti nevoia si ti-e sete. Mecanismul prin care corpul semnalizeaza ceva si cere ceva este senzatia de sete. Ti-e sete ... bei apa, in cantitati mici si constant.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
TheGrey
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 14 nov 2013 11:58 de TheGrey
Bea apa atunci cand simti nevoia si ti-e sete. Mecanismul prin care corpul semnalizeaza ceva si cere ceva este senzatia de sete. Ti-e sete ... bei apa, in cantitati mici si constant.
Multumesc de raspunsuri , am intrebat in ideea ca unele persoane pe la sala spuneau ca daca bei prea multa apa , odata cu ea , elimini si foarte mult din nutrientii din mancare/suplimente, adica ziceau ei '' in loc sa ajunga unde trebuie in organism se elimina prin urina ''.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 nov 2013 17:19 de basu
Multumesc de raspunsuri , am intrebat in ideea ca unele persoane pe la sala spuneau ca daca bei prea multa apa , odata cu ea , elimini si foarte mult din nutrientii din mancare/suplimente, adica ziceau ei '' in loc sa ajunga unde trebuie in organism se elimina prin urina ''.
Persoanele respective ar trebui sa faca alt sport. Asa cum este sahul. Doamne fereste sa se inteleaga ca am ceva cu sahul , dar acolo poti bea ce vrei si cand vrei.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 14 nov 2013 23:55 de KiSsSian
Bea apa atunci cand simti nevoia si ti-e sete. Mecanismul prin care corpul semnalizeaza ceva si cere ceva este senzatia de sete. Ti-e sete ... bei apa in cantitati mici si constant
Da , foarte adevarat si important . Apa nu se bea , se savureaza .
Editat de KiSsSian pe 14 nov 2013 23:56
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 nov 2013 07:57 de basu
Da , foarte adevarat si important . Apa nu se bea , se savureaza .
Daca dorim sa fim plastici in exprimare ....
|
sus |
|
TheGrey
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 15 nov 2013 11:43 de TheGrey
Persoanele respective ar trebui sa faca alt sport. Asa cum este sahul. Doamne fereste sa se inteleaga ca am ceva cu sahul , dar acolo poti bea ce vrei si cand vrei.
Mda , ma gandeam eu ca nu e chiar asa cum zic ei , unul din ei este indian si mare doctor pe deasupra si de acea m-a pus putin pe ganduri
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 nov 2013 19:46 de basu
Mda , ma gandeam eu ca nu e chiar asa cum zic ei , unul din ei este indian si mare doctor pe deasupra si de acea m-a pus putin pe ganduri
Sunt doctori si doctori , nu imi permit sa comentez ce te sfatuieste un doctor, dar crede-me ... trebuie sa bei apa suficienta, adica sa acumulezi in total 2-3 litri de lichide pe zi. De lichide per total, e posibil ca un culturist sa aiba nevoie de cantitati mai mari. Nu am de unde stiu cat ii trebuie la fiecare.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|