Pagina 1 din 1
Victor_A
Junior member 38 mesaje
|
Antrenament seara
scris pe 16 apr 2013 23:59 de Victor_A
Salutare tuturor.
Sa ma descriu scurt in cateva cuvinte...ectomorf, am 186cm, 83 kg si "tintesc" la 95. Fac sala de aproape 3 ani, de ieri am reinceput dupa o pauza de 9 luni.
Am 5 mese pe zi destul de bogate in carbo (in jur de 300gr), proteine,(160gr) etc.
Ce ar trebui sa contina masa de seara, avand in vedere ca incep antrenamentele la ora 21:00, pana la ora 22:00, iar masa de seara o iau la ora 23:00-23:30. Imediat dupa antrenament iau GFX8 cu dextroza.
Din pacate ajung tarziu de la servici si asta e singura ora la care pot ajunge la sala.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc,
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
Re: Antrenament seara
scris pe 17 apr 2013 05:44 de raduroberti
Salutare tuturor.
Sa ma descriu scurt in cateva cuvinte...ectomorf, am 186cm, 83 kg si "tintesc" la 95. Fac sala de aproape 3 ani, de ieri am reinceput dupa o pauza de 9 luni.
Am 5 mese pe zi destul de bogate in carbo (in jur de 300gr), proteine,(160gr) etc.
Ce ar trebui sa contina masa de seara, avand in vedere ca incep antrenamentele la ora 21:00, pana la ora 22:00, iar masa de seara o iau la ora 23:00-23:30. Imediat dupa antrenament iau GFX8 cu dextroza.
Din pacate ajung tarziu de la servici si asta e singura ora la care pot ajunge la sala.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc,
Daca vrei sa pui pe tine....baga o masa normala adica carne+paste integrale(sau orez brun,cartofi dulci)
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 17 apr 2013 13:02 de Gilu
Salutare tuturor.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc,
Ultima masa trebuie sa fie una cu indice glicemic mic si incarcatura calorica mare/medie.
Perle de branza cu migdale ar fi o alegere buna pt varianta proteina + grasimi inainte de culcare.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 17 apr 2013 20:06 de sZoTaK
Salutare tuturor.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc,
raspunsul ideal ar fi sa mananci tot ce trebuie pentru a-ti completa macronutrientii pentru ziua respectiva...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Victor_A
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 17 apr 2013 20:18 de Victor_A
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Sper sa ma pot obisnui cu stilul asta.
Voi incerca varianta cu branza si migdale seara.
Aseara, de exemplu, am exagerat cu dextroza din GFX si l-am facut atata de dulce, incat n-am mai putut manca nimic in urmatoarele 2 ore.
Voi incerca sa postez la rubrica "jurnal", programul meu de alimentatie.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 17 apr 2013 20:23 de MrOlympia
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Sper sa ma pot obisnui cu stilul asta.
Voi incerca varianta cu branza si migdale seara.
Aseara, de exemplu, am exagerat cu dextroza din GFX si l-am facut atata de dulce, incat n-am mai putut manca nimic in urmatoarele 2 ore.
Voi incerca sa postez la rubrica "jurnal", programul meu de alimentatie.
Nu cred ca mai e nevoie sa pui dextroza in GFX8 , are aproape 40 g carbs pe portie ... e dulce si asa .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Victor_A
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 17 apr 2013 21:56 de Victor_A
Nu cred ca mai e nevoie sa pui dextroza in GFX8 , are aproape 40 g carbs pe portie ... e dulce si asa .
Da, asa e...dar eu iau GFX doar dupa antrenament 3 cupe, restul mancare. Dextroza pun cam 30 de grame sa fie mai multi carbo in shake, eu fiind ecto.
Aseara am pus mai mult din greseala
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 11:09 de ricardo
Da, asa e...dar eu iau GFX doar dupa antrenament 3 cupe, restul mancare. Dextroza pun cam 30 de grame sa fie mai multi carbo in shake, eu fiind ecto.
Aseara am pus mai mult din greseala
...gfx8 contine 45g de carbo (toti simplii)...crede-ma ca nu mai ai nevoie de dextroza...daca vrei sa ai mai multi carbo in shake, atunci cumpara-ti niste carbo complexi nu dextroza...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Cristi99
Senior member 129 mesaje
|
scris pe 14 mar 2014 12:56 de Cristi99
Ai putea incerca perle de branza cu migdale sau nuci
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 15 mar 2014 07:12 de r_rrobi
Ai putea incerca perle de branza cu migdale sau nuci
cui ii recomanzi?E un post de un an de zile...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|