Pagina 1 din 1
Bismarck II
Guest
|
Ajutor!!!!!!!!!
scris pe 26 apr 2003 10:15 de Bismarck II
Nu shtiu ce sa ma fac cu dieta asta::??
Poate cineva sa imi recomande o dieta adecvata pt.creshterea in masa musculara.
Va dau shi e-mail-ul meu daca doriti sa ma contactati in acest fel.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Ajutor!!!!!!!!!
scris pe 26 apr 2003 10:17 de Anonim
Nu shtiu ce sa ma fac cu dieta asta::??
Poate cineva sa imi recomande o dieta adecvata pt.creshterea in masa musculara.
Va dau shi e-mail-ul meu daca doriti sa ma contactati in acest fel:gaar@xnet.ro
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
Re: Re: Ajutor!!!!!!!!!
scris pe 5 mai 2003 08:12 de mugurel
Cresterea masei musculare se face cu toate cele trei aspecte simultan nu numai cu unul sau doua dintre ele:
1 Stimulul (antrenamentul)
2 Materia prima (hrana, suplimentatia)
3 Odihna
Analogie: Cresterea in masa musculara = Construirea unui zid
Daca numai te antrenezi deteriorezi partial zidul existent. Cand vine seara si ar trebui sa inceapa reconstructia si nu ai suficiente caramizi (alimentatia) zidul nu se va reface la loc si nici macar nu va fi inaltat mai mult.
Daca ii dai si toate materialele necesare dar nu-i dai timpul necesar (somn, odihna) procesul de constructie are de asemeni de suferit.
Deci cei trei factori sunt de nedespartit.
Cei care vin si-si fac datoria la sala si cand pleaca zic ca gata muschii vor creste mari, acum pot sa ma duc la discoteca, nu vor avea rezultate.
|
sus |
|
daniel
Junior member 16 mesaje
|
Re: Ajutor!!!!!!!!!
scris pe 5 mai 2003 12:34 de daniel
La solicitarile venite din partea ta si a mai multor vizitatori, vom publica in curand un articol vast despre dieta.
Pana atunci, retine ca e important sa asociezi intotdeauna regimului alimentar un antrenament sustinut. Doar prin dieta vei pierde mai multa masa musculara decat grasime. In plus, risti sa adaugi la loc foarte repede kg pierdute. Prin dieta nu trebuie sa intelegi un regim de infometare, ci doar o reducere a nivelului grasimilor din alimentatie. Esential, repet, e sa nu neglijezi antrenamentele.
Vom reveni.
WebMaster Culturism.RO
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|