Pagina 1 din 1
NicuDavid
Newbie 3 mesaje
|
Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 6 iul 2006 21:23 de NicuDavid
Noroc!
Mai intai de toate trebuie spus ca sunt total pe langa cu gatitul. Deci nu stiu sa fac chiar nimic, sau in fine, aproape nimic.
Am mai citit si eu pe NET pe aici, ca reviste nu pot sa-mi cumpar ca nu sunt in Ro., cam ce ar trebui sa mananci ca sa fie treaba treaba. Orez, piept de pui, paste, cartofi, curcan, peste, etc-uri, nu?
Va rog si eu pe astia care stiti, sa-mi ziceti si mie cum sa le gatesc, ca din cate am inteles nu merg asa prajite. Am incercat cu orezu' sa-l fierb pur si simplu fara nimic, ca cica asa ar fi cel mai sanatos, da' iese asa lipicios, de nu se poate manca, sau ma rog, mananci de doua/trei ori si nu-ti mai trebuie. Deci astept si eu niste sfaturi sa-mi ziceti cam cum as putea sa gatesc orezul, cartofii, pastele, fasolea(asta e buna?), piept de pui, curcan, peste, si mai stiu eu, ce ziceti voi ca e bun.
Va salut!
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 6 iul 2006 21:31 de csmkr18
Noroc!
Mai intai de toate trebuie spus ca sunt total pe langa cu gatitul. Deci nu stiu sa fac chiar nimic, sau in fine, aproape nimic.
cati dintre noi(care suntem 99% barbati) crezi ca stiu sa gateasca??
Am mai citit si eu pe NET pe aici, ca reviste nu pot sa-mi cumpar ca nu sunt in Ro.,
cam inapoiati astia de pe afara,nici reviste nu au..
cam ce ar trebui sa mananci ca sa fie treaba treaba. Orez, piept de pui, paste, cartofi, curcan, peste, etc-uri, nu?
Va rog si eu pe astia care stiti, sa-mi ziceti si mie cum sa le gatesc, ca din cate am inteles nu merg asa prajite. Am incercat cu orezu' sa-l fierb pur si simplu fara nimic, ca cica asa ar fi cel mai sanatos, da' iese asa lipicios, de nu se poate manca, sau ma rog, mananci de doua/trei ori si nu-ti mai trebuie. Deci astept si eu niste sfaturi sa-mi ziceti cam cum as putea sa gatesc orezul, cartofii, pastele, fasolea(asta e buna?), piept de pui, curcan, peste, si mai stiu eu, ce ziceti voi ca e bun.
Va salut!
uite aici cred ca gesesti raspuns la problema ta
http://www.culinar.ro
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 9 iul 2006 15:01 de merce
cati dintre noi(care suntem 99% barbati) crezi ca stiu sa gateasca??
cam inapoiati astia de pe afara,nici reviste nu au..
uite aici cred ca gesesti raspuns la problema ta
http://www.culinar.ro
Eh tine sa va anunt ca eu stiu sa gatesc intr`o mare masura. U ai uitat sa mentionezi alimentatia ta in ce vrei sa te ajute in Cresterea Mesei sau la Slabit spune exact si iti dau cateva retete bomba
KeepWalking
|
sus |
|
lucian1
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 9 iul 2006 15:19 de lucian1
Eh tine sa va anunt ca eu stiu sa gatesc intr`o mare masura. U ai uitat sa mentionezi alimentatia ta in ce vrei sa te ajute in Cresterea Mesei sau la Slabit spune exact si iti dau cateva retete bomba
gogule zi-mi si mie retele astea bomba eu vreau sa si slabesc sa pun si muschi acum sunt gras am 1.75 si 98 de kg !
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 10 iul 2006 09:14 de murphy2
incearca satzi gasesti o prietena...poate te ajuta ea la treaba asta cu gatitu....noi majoritatea cam asa ne descurcam.....
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
NicuDavid
Newbie 3 mesaje
|
Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 10 iul 2006 13:05 de NicuDavid
Noroc la toti!
csmkr18, nu m-ai ajutat cu nimic, mai bine nu mai postai. Unii dintre noi mai avem si treaba, nu avem timp de reviste si alte alea. Tocmai de aia am apelat la forumu' asta sa gasesc solutii rapide, fara sa pierd mult timp.
merce, si eu am inteles ca barbatii sunt cei mai buni bucatari si ca gatesc mult mai bine ca femeile. Deci am 1.86 si 90 KG., nu sunt gras sau slab, cred ca sunt bine. Ceea ce vreau e sa stiu si eu cum se pot pregati alimentele alea SANATOS, intelegi? Nu vreau nici sa slabesc sau sa pun doar masa, pur si simplu sa incep sa le gatesc(ma rog, sa le gateasca ea) sanatos.
murphy2, da, deci o sa gateasca ea evident, doar ca fata nu e culturist si nu stie ce si cum. Asa, dupa ce ma ajutati voi aici, o sa o pun sa citeasca si sa bage la cap.
Va salut!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 10 iul 2006 13:14 de Gilu
csmkr18, nu m-ai ajutat cu nimic, mai bine nu mai postai. Unii dintre noi mai avem si treaba, nu avem timp de reviste si alte alea. Tocmai de aia am apelat la forumu' asta sa gasesc solutii rapide, fara sa pierd mult timp. Ai inteles gresit care e scopul forumului.Daca tu crezi ca cineva e obligat sa isi ia din timpul liber ca sa iti raspunda tie te inseli amarnic.....Daca crezi ca toata lumea sta pe forum si raspunde la intrebari din lipsa de ocupatie iarasi te inseli amarnic.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ursany
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 10 iul 2006 13:48 de ursany
peste fiert cu nishte cartofi natur si un mujdei de usturai
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
scris pe 10 iul 2006 17:00 de zeberdee
csmkr18, nu m-ai ajutat cu nimic, mai bine nu mai postai.
Lasa-l ca vrea si el sa se certe cu cineva (urmareste-i mesajele si o sa-mi dai dreptate).
Intra pe medici.ro, alege un doctor cu specializare boli metabolice + nutritie si trimite-i un mail cu ce te intereseaza daca tot n-ai timp de pierdut!
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
scris pe 13 iul 2006 13:56 de testsuspensi
uite o sa iti zic io cum faci de mancare
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
testsuspensi
|
Re: Re: Re: Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 13 iul 2006 14:05 de testsuspensi
o sa iti zic cateva retete dintr-o carte cu oua carne cartofi si orez ok
oua: oua umplute cu branza de vaci
ingrediente :6 oua , 300 grame branza de vaci bine scursa , 2-3 linguri de smantana groasa , 2-3 linguri de ceapa verde frageda tocata foarte marunt , sare , boia
cum se prepara : ouale fierte se taie in jumatati pe lungime , se scot galbenusurile care impreuna cu branza de vaci se trec prin sita . se adauga ceapa verde tocata ,smantana , sarea si boia dupa gust si se amesteca bine , pana se formeaza o pasta omogena cu care se umplu albusurile daca ti la aspect poti sa le ornamentezi cu felii de masline sau cu rondele de ridichie si cu o frunzulita de patrunjel proaspat
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
testsuspensi
|
Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 13 iul 2006 14:21 de testsuspensi
tot de oua dar servite calde acum
nume : oua cleioase cu spanac
ingrediente : 6 oua , 1 kg de spanac , 2 linguri unt , 1 pahar de lapte proaspat , 1/2 lingura faina , zeama de lamaie , sare si piper dupa gust
preparare : se curata , se spala bine spanacul si se spala in apa clocotita cu putina sare . Dupa 5-6 minute de fierbere se scurge bine spanacul de zeama si se raceste cu apa cu apa rece , dupa care se toaca marunt . untul se pune intro_o craticioara ,se incalzeste , se adaoga faina si se prajeste , se stinte cu lapte si se amesteca pana da in fiert ,dupa care se adaoga spanacul . apoi se potriveste dupa gust cu sare , piper si zeama de lamaie ( daca iti place poti adaoga si putin usturoi pisat ) SI SE CONTINUA FIERBEREEA pana scade potrivit .
in acest interval de timp se fierb ouale cleioase . adica
se introduc ouale cu grija in apa clocotita ca sa nu crape coaja dupa ce da iar apa in clocot se trage vasul de pe foc si se tine acoperit cu un capac 4-5 min ( oul va fi ca fiert moale adica nu o sa fie solid f tare ) se decojesc si se taie in doua pe lungime cu grija sa nu se scurga galbenusl .
se servesc asa :
mai intai se pune spanacul pe platou si apoi ouale .
mai o sa iti scriu dar acum trebuie sa ies pofta buna
|
sus |
|
testsuspensi
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 16 iul 2006 18:04 de testsuspensi
prietene zimi daca mai citesti postul sa stiu daca iti mai scriu
|
sus |
|
NicuDavid
Newbie 3 mesaje
|
Ajutati-ma si pe mine!
scris pe 16 iul 2006 23:37 de NicuDavid
Citesc, citesc, normal ca citesc... doar ca am zis sa nu pun post-uri aiurea cat timp nu e nimic concret. Toate retetele sunt bine venite.
Te salut!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|