Pagina 1 din 1
kompera
Guest
|
4 mese pe zi, somn destul si ceva suplimente e de
scris pe 30 mai 2002 19:59 de kompera
Sunt o multime de controverse pe forumul asta ,dar degeaba.Noi avem talentul de a ne complica prea mult.Regula de aur a unui om care practica culturismul e urmatoarea:4 mese pe zi ,somn de-ajuns,un antrenament pe placul fiecaruia si bineneteles ceva suplimente(proteina,creatina,aminoacizi).Noi dorim rezultate spectaculoase imediat si de aceea apelam la diferite prostii cum ar fi naposimul s.a. sau la sfaturile tuturor drogatilor.Problema ca noi nu avem destula rabdare si daca putem sa o controlam aveti cuvantul meu de onoare ca dupa 3-4 luni vor aparea rezultatele pe care le doriti.Modul prin care luam suplimentele sunt scrise in mod expres pe cutie,iar antrenamentul il puteti gasi chiar si aici sau daca nu,intrebati pe cineva de incredere.De mancat stiti cum sa o faceti(alimente cu cat mai multe proteine).iar somnul il recomand pe un pat cat mai moale .Un sfat de la mine asa ca bonus:mai faceti dragoste cu prietena din cand in cand ca nu strica.Multi renunta la anumite obiceiuri dupa ce se apuca de culturism dar sunt nocive in proportie de 5-8%.Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai pierd o noapte din cand in cand pe la o discoteca,sau sa mai fumezi o tigara sau sa mai beau cate o bere.Eu asa fac si sincer duc o viata de culturism cumpatata.Iar visele dumneavoastra cele mai mari se vor indeplini dupa un an doi,doar cu conditia sa fiti constanti in antrenament si sa-mi urmati sfatul.Nu sunt cine stie ce om masiv,dar la fel ca multi am fost un atacat la inceput. Puteti sa imi scrieti aici sau pe adresa :kompera04@yahoo.com si eventual sa-mi da-ti si mie sfaturi ca nici eu nu le stiu pe toate.Cu respect.
|
sus |
|
ioan
Guest
|
deca durabulin
scris pe 19 iun 2002 00:17 de ioan
cum se ia fratilor?unde il gasesc. ? pot sa l combin cu proteine?
|
sus |
|
Sebastian
Guest
|
Re: 4 mese pe zi, somn destul si ceva suplimente e
scris pe 30 aug 2002 08:04 de Sebastian
Ti-am trimis un mail...dars e pare ca adresa asta nu functioneaza .. cred ca ti-e plin inbox-ul ..Ai prea multe mesaje .. Remote host said: 554 delivery error: dd Sorry, your message to
kompera04@yahoo.com cannot be delivered. This account is over quota
|
sus |
|
KOMPERA
Guest
|
scris pe 13 oct 2002 02:25 de KOMPERA
SCUZE DAR AM FOST PLECAT IN VACANTA NE GASIM TOT AICI KEEP IN TOUCH
|
sus |
|
eug3n
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: 4 mese pe zi, somn destul si ceva suplimen
scris pe 7 sep 2005 22:40 de eug3n
SCUZE DAR AM FOST PLECAT IN VACANTA NE GASIM TOT AICI KEEP IN TOUCH [blue]IMI poti recomanda cateva mese pe zi?am 17 ani si am luat proteine e bine ms mult[/blue]
max
|
sus |
|
Dan din Timi
Guest
|
scris pe 8 sep 2005 18:54 de Dan din Timi
Sunt o multime de controverse pe forumul asta ,dar degeaba.Noi avem talentul de a ne complica prea mult.Regula de aur a unui om care practica culturismul e urmatoarea:4 mese pe zi ,somn de-ajuns,un antrenament pe placul fiecaruia si bineneteles ceva suplimente(proteina,creatina,aminoacizi).Noi dorim rezultate spectaculoase imediat si de aceea apelam la diferite prostii cum ar fi naposimul s.a. sau la sfaturile tuturor drogatilor.Problema ca noi nu avem destula rabdare si daca putem sa o controlam aveti cuvantul meu de onoare ca dupa 3-4 luni vor aparea rezultatele pe care le doriti.Modul prin care luam suplimentele sunt scrise in mod expres pe cutie,iar antrenamentul il puteti gasi chiar si aici sau daca nu,intrebati pe cineva de incredere.De mancat stiti cum sa o faceti(alimente cu cat mai multe proteine).iar somnul il recomand pe un pat cat mai moale .Un sfat de la mine asa ca bonus:mai faceti dragoste cu prietena din cand in cand ca nu strica.Multi renunta la anumite obiceiuri dupa ce se apuca de culturism dar sunt nocive in proportie de 5-8%.Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai pierd o noapte din cand in cand pe la o discoteca,sau sa mai fumezi o tigara sau sa mai beau cate o bere.Eu asa fac si sincer duc o viata de culturism cumpatata.Iar visele dumneavoastra cele mai mari se vor indeplini dupa un an doi,doar cu conditia sa fiti constanti in antrenament si sa-mi urmati sfatul.Nu sunt cine stie ce om masiv,dar la fel ca multi am fost un atacat la inceput. Puteti sa imi scrieti aici sau pe adresa :kompera04@yahoo.com si eventual sa-mi da-ti si mie sfaturi ca nici eu nu le stiu pe toate.Cu respect.
Bai, fratilor, ia uite un om cu multa judecata. Eu sunt din Banat, si aici avem o vorba :"toate-s bune, dar cu pita...". Sunteti profesionisti, faceti ce vreti, bagati napo si deca (si alte cacaturi de care eu nici macar nu am auzit) treaba voastra. Insa pentru voi astialalti, dar daca a trage de fiare e pasiunea voastra, va elibereaza de stress, va purifica de toxinele pe care le-ati halit sau baut dumineca la pranz, faceti totul cu moderatie. Sportul e bun, dar nu e totul in viata (desi eu zic ca e cam inportant).
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|