Pagina 1 din 1
ciciu
Guest
|
Fara titlu
scris pe 28 ian 2006 12:49 de ciciu
salut.m-am apucat recent de sala,19 ani 182 72 kg si acum am inceput sa iau un weight-gainer 65% carbo 35% prot ...
Un amic mi-a recomandat sa iau si un conc.proteic,anume unul cu apsorptie lenta care sa il iau seraa inainte de culcare, dimineta si dupa antrenamnet luand weight-gaineru' ... in loc de a lua de 3 ori pzi doar weigh-gaineru'. Plus mia mai recomandat si creatina.
Ce ziceti, e potrivit sfatul amicului >
|
sus |
|
dumbi
Guest
|
Re:
scris pe 29 ian 2006 11:12 de dumbi
creatina ti-as recomanda si eu ... in rest suna bine ...
Asteapta sa vezi ce zic si unul dintre moderatori ... sunt mai avizati ca mine
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re:
scris pe 29 ian 2006 11:27 de Komura
salut.m-am apucat recent de sala,19 ani 182 72 kg si acum am inceput sa iau un weight-gainer 65% carbo 35% prot ...
Un amic mi-a recomandat sa iau si un conc.proteic,anume unul cu apsorptie lenta care sa il iau seraa inainte de culcare, dimineta si dupa antrenamnet luand weight-gaineru' ... in loc de a lua de 3 ori pzi doar weigh-gaineru'. Plus mia mai recomandat si creatina.
Ce ziceti, e potrivit sfatul amicului >
E bine si asa.
Dar vezi ca nu intotdeauna tot ce zice un amic e asa cum zice el. Sunt foarte multi pe la diferite sali, care habar nu au despre antrenament, nutritie, suplimente, etc.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re:
scris pe 29 ian 2006 11:29 de Gilu
Ce ziceti, e potrivit sfatul amicului > Este bun sfatul,dar ai grija la alimentatie,pt ca asta ii cea mai importanta,nu te baza pe suplimente,ele is bune in anumite momente,cum ar fi dupa antrenament,dar tot mancarea ramane pe primul loc.Mananca cat mai consistent,carne,oua,lapte,cartofi,orez,cereale,etc....Vezi daca gaineru care il iei contine si creatina,ca sa nu mai dai banii si pe ea separat,in ziua de azi aproape toate gainerele(mai ales astea ro)contin creatina,glutamina,bcaa,etc.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|