Pagina 1 2 din 2
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
Ajutor ! Vreau sa ma latesc in spate...
scris pe 5 mar 2011 01:28 de Bogdan1995
Salut !
Am 15 ani , 1.72 , 58 de kg si de 1 luna jumate fac sala....proteine nu m-am hotarat inca ce ar trebui sa iau asa ca asa dorii si ceva sfaturi legate de ce suplimente sa aleg....Din cate am inteles de pe la colegii de sala Gain Fast ar fi cel mai bun pentru mine...?!??
Programul meu este cam asa :
Luni : Piept , biceps , abdomen
Marti : Spate , triceps , abdomen
Miercuri : Umeri , trapez , abdomen
Joi : iar Piept , biceps , abdomen
Vineri : iar Spate , triceps , abdomen
....Problema mea cea mai mare este spatele care este foarte mic...adica cat sunt in talie sunt si in spate in loc sa fiu \ / eu sunt | |....Spre deosebire de tata care este foarte lat in spate si bine facut eu sunt destul de slabut....
Ce exercitii imi recomandati pentru latire ?
Multumesc frumos..Stima !
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
RoBerT04
Junior member 32 mesaje
|
Re: Ajutor ! Vreau sa ma latesc in spate...
scris pe 5 mar 2011 20:02 de RoBerT04
Salut !
Am 15 ani , 1.72 , 58 de kg si de 1 luna jumate fac sala....proteine nu m-am hotarat inca ce ar trebui sa iau asa ca asa dorii si ceva sfaturi legate de ce suplimente sa aleg....Din cate am inteles de pe la colegii de sala Gain Fast ar fi cel mai bun pentru mine...?!??
....Problema mea cea mai mare este spatele care este foarte mic...adica cat sunt in talie sunt si in spate in loc sa fiu \ / eu sunt | |....Spre deosebire de tata care este foarte lat in spate si bine facut eu sunt destul de slabut....
sincer sa fiu nu sunt expert dar din ce stiu si eu nu e Bine la atatea ANTRENAMENT e un supraantrenament si nuti face bine adica muschiul nu se poate odihnii, dc nu faci 4 zile pe sapt Luni: Piept+ Biceps(sau triceps) marti: Picioare+ abdomen Miercuri pauza Joi: Spate+ Biceps( sau triceps ) Vineri: Trapez + umerii. In leg cu suplimentele nu stiu ce sa zic. Nici eu nunt fff decis in leg de care si cum . :| !
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 5 mar 2011 23:37 de Bogdan1995
sincer sa fiu nu sunt expert dar din ce stiu si eu nu e Bine la atatea ANTRENAMENT e un supraantrenament si nuti face bine adica muschiul nu se poate odihnii, dc nu faci 4 zile pe sapt Luni: Piept+ Biceps(sau triceps) marti: Picioare+ abdomen Miercuri pauza Joi: Spate+ Biceps( sau triceps ) Vineri: Trapez + umerii. In leg cu suplimentele nu stiu ce sa zic. Nici eu nunt fff decis in leg de care si cum . :| !
Eu cred ca imi merge bine cu programul actual...adica se vad rezultate la abdomen si biceps.
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 6 mar 2011 00:14 de ricardo
Eu cred ca imi merge bine cu programul actual...adica se vad rezultate la abdomen si biceps.
...spatele se lateste prin exercitii de tip tractiuni(la bara sau la scripete)...programul tau de antrenament este foarte prost, dar o sa-ti dai seama in timp...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 6 mar 2011 12:45 de Bogdan1995
...spatele se lateste prin exercitii de tip tractiuni(la bara sau la scripete)...programul tau de antrenament este foarte prost, dar o sa-ti dai seama in timp...
Ok , multumesc frumos pentru sfaturi....Chiar acum o sa ma apuc sa caut pe forum un nou program.
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 6 mar 2011 12:49 de ricardo
Ok , multumesc frumos pentru sfaturi....Chiar acum o sa ma apuc sa caut pe forum un nou program.
...problema consta in faptul ca repeti zilele, fa-ti un program pe 4 zile gen: luni..., marti..., miercuri pauza, joi..., vineri... sambata, duminica: pauza, nu repeta zilele, pastreaza zile de pauza pentru odihna si refacere, muschiul creste cand il hranesti si il odihnesti...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
scris pe 6 mar 2011 18:26 de Tarzanel
baga tractiuni si ramat la greu.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 9 mar 2011 11:35 de stefanp
Salut !
Multumesc frumos..Stima ! cam cit de lat vrei sa fii in spate la 15ani1,40?tractiuni pt latire si ramat pt volum(ingrosare)luni-piept+biceps,marti-picioare,miercur i-pauza,joi-spate+triceps,vineri-umeri+trapez.abdomen,luni+v ineri.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 11 mar 2011 00:09 de Bogdan1995
Atasez o poaa ca sa vedeti ce ziceam....efectiv sunt | | iar eu vreau sa ajung \ /....
Am inceput deja exercitiile pe care mi le-ati recomandat .
O sa mai revin cu o poza peste ceva timp...sper sa se vada rezultatele atunci .
Image_00051.jpg (185.82 KB)
Editat de Bogdan1995 pe 11 mar 2011 00:11
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
issak2011
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 12 mar 2011 04:53 de issak2011
Spatele daca vrei sa il ai calumea tre sa faci tractiuni la liber ..indreptari si ramat ...la liber toate ...fortat cu colegu te mai ajuta asa capeti forta greutate mare si repetari putine 6-8 ...nu are cum sa nu creasca ..daca zici ca esti mic in sold ...ori cat de putin ar creste ar iesi in evidenta ..incearca sa nu bagi greutati mari ca esti mic inca si poti sa te accidentezi usor...dar poti sa lucrezi numai greutati libere ...asa poti sa cresti ...Tractiuni =Latime Indreptari ,Ramat=Grosime ....cel mai bine e sa faci combinat ...1 exercitiu ramat un exercitiu tractiuni..un exercitiu indreptari un exercitiu tractiuni ...si la sfarsit un aparat de pompare ...tractiuni pe fata ...si tractiuni la ceafa e bine sa lucrezi amandoua exerctii..poti sa incepi o saptamana cu ramatu primu ..o saptamana cu indreptarile ..nu ai cum sa nu cresti ..eu am facut antrenamentu asta si la 20 de ani faceam indreptari cu 200 de kg ... o repetare ..bineinteles cu ajutorul anabolizantelor
Editat de issak2011 pe 12 mar 2011 05:39
tineti`va de sala !Respect !
|
sus |
|
socrate007
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 24 mar 2011 21:00 de socrate007
pai omule ai 15 ani si 1-2 luni de antrenament!!! ce spate poti avea? mie din poza mi se pare ca ai un spate normal.
deci ia masoara-te tu acum si apoi uita de chestia asta. antreneaza-te serioe, mananca bine si sanatos si peste 6-7 luni masoara=te iar. ai sa vezi diferenta.
fa ramat, tractiuni la scripete ca la liber nu cred ca poti sa faci serios, si indreptari.
ai grija sa te invete unul mai experimentat ramatul si indreptarile ca altfel o sa te lasi de sala din cauza spatelui sau in loc de ramat o sa faci biceps.
succes
|
sus |
|
susi_san26
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 8 apr 2011 16:59 de susi_san26
Fa spate biceps , piept triceps umeri .
Daca vrei latime fa tractiuni cu priza larga . Din ce vad eu in pozele alea ai un spate deficitar , posibil sa fie genetic si trebuie sa lucrezi mult la el .
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
scris pe 8 apr 2011 23:13 de Tarzanel
...Tractiuni =Latime Indreptari ,Ramat=Grosime ....cel mai bine e sa faci combinat ...1 exercitiu ramat un exercitiu tractiuni..un exercitiu indreptari un exercitiu tractiuni ...si la sfarsit un aparat de pompare ...
si care e aparatul ala de pompare? numai prostii scrieti unii dintre voi
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 10 apr 2011 01:36 de Macho
Atasez o poaa ca sa vedeti ce ziceam....efectiv sunt | | iar eu vreau sa ajung \ /....
ai facut si o poza elocventa zici ca acum te-ai trezit de dimineata si-ti indrepti coloana dupa o noapte de somn
depinde mult de genetic acest spate lat,de care amintesti tu,unu ce are o talie ingusta chiar daca nu are un spate impresionant va arata mai simetric si implicit ,,lat"
ideea e sa mananci sa faci antrenament corect si o sa vezi o schimbare mare dupa vreo 3-4 ani de zile,atentie nu luni
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 10 apr 2011 01:39 de Macho
ai facut si o poza elocventa zici ca acum te-ai trezit de dimineata si-ti indrepti coloana dupa o noapte de somn
depinde mult de genetic acest spate lat,de care amintesti tu,unu ce are o talie ingusta chiar daca nu are un spate impresionant va arata mai simetric si implicit ,,lat"
ideea e sa mananci sa faci antrenament corect si o sa vezi o schimbare mare dupa vreo 3-4 ani de zile,atentie nu luni
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 10 apr 2011 14:22 de nicu_ivan
Salut !
Uhhh.... :| ce aveti frate toti cu antrenamentele astea de genu asta. Zilele trecute m-a oprit un vecin... cica s-a apucat si el de sala de cateva luni si nu e multumit. Evident ca l-am intrebat ce face... si mi-a zis un antrenament similar gen: pieptul, spatele si bratele intrau de 2 ori / sapt.
Nu e nevoie :| ajunge o data pe saptamana... in lipsa de odihna si nutritie adecvata... e chiar nociv sa le lucrezi de 2 ori / sapt.... CA NU SE RECUPEREAZA
Cat despre exercitii de spate. Poi sunt doar doua tipuri: TRACTIUNI si RAMAT. Orice exercitiu pe dorsali e o variatie a acestora. De exemplu Bara T este o variatie de ramat... pe cand tractiunile la scripete sunt evident TRACTIUNI.
P.S. Toate aceste informatii le puteai gasi foarte usor... cu un simplu search pe Google.
Plus ca tu esti inca foarte tanar(15 ani)... ai rabdare cu siguranta pe la 20-21 o sa fie mai lat in spate. Cel putin asta e parerea mea.
Editat de nicu_ivan pe 10 apr 2011 14:35
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 10 apr 2011 20:14 de Macho
Programul mi l-am schimbat de ceva timp...lucrez fiecare grupa doar o data pe saptamana.
Aveati dreptate , eu aveam impresia ca imi merge bine cu programul acela dar defapt ma inselam...Multumesc !
Uitati alta poza , ca sa nu mai zicieti ca am facut-o dimineata la trezire )
PS : Am inceput sa iau si creatina
esti bine la 15 ani,da-i inainte cu mancare multa,suplimente si odihna suficienta
|
sus |
|
mihudmx
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 11 apr 2011 22:59 de mihudmx
Timpul este raspunsul pentru problema ta,ca sa acumulezi masa musculara ai nevoie de timp, bani , cel putin 2g proteina /kilocorp,somn ,si multa mancare.
Editat de mihudmx pe 11 apr 2011 22:59
eQuASiAN
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 12 apr 2011 11:33 de Bogdan1995
Multumesc tuturor pentru sfaturi !
Am inceput sa mananc de 4-5 ori pe zi....4 mese am minim zilnic , chiar daca sunt la liceu , prefer sa imi fac 4-5 sandwichuri , macar sa stiu ca nu am stomacul gol.
Revenind la spate, tractiunile si ramat simt ca lucreaza foarte bine..la tractiuni am o mica problema pe la ultimele repetari ma mai ajuta un coleg pentru ca nu reusesc sa le fac singur , sper ca in timp sa pot sa le fac fara ajutor...!
Multumesc inca o data .
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 12 apr 2011 17:03 de nicu_ivan
Multumesc tuturor pentru sfaturi !
Am inceput sa mananc de 4-5 ori pe zi....4 mese am minim zilnic , chiar daca sunt la liceu , prefer sa imi fac 4-5 sandwichuri , macar sa stiu ca nu am stomacul gol.
Revenind la spate, tractiunile si ramat simt ca lucreaza foarte bine..la tractiuni am o mica problema pe la ultimele repetari ma mai ajuta un coleg pentru ca nu reusesc sa le fac singur , sper ca in timp sa pot sa le fac fara ajutor...!
Multumesc inca o data .
Da... este indicat sa iti iei mancare cu tine la liceu. Nu e bine sa stai 5-6 ore fara mancare... intrucat risti sa pierzi masa musculara. Ai nevoie sa mananci destul de des.
Legat de tractiuni... e okay daca te ajuta... pana reusesti sa faci singur.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 28 apr 2011 16:34 de Valy_305
Salut !
Naspa antrenament ai.
Keep it up.
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 28 apr 2011 21:05 de Bogdan1995
Eu ma antrenez de 4 ori pe saptamana:
Luni: Piept +Abdomen
Marti: Spate
Miercuri: pauza
Joi : Umeri si Trapez
Vineri : Brate + Abdomen
Asta e programul actual
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 28 apr 2011 21:05 de Bogdan1995
Eu ma antrenez de 4 ori pe saptamana:
Luni: Piept +Abdomen
Marti: Spate
Miercuri: pauza
Joi : Umeri si Trapez
Vineri : Brate + Abdomen
Asta e programul actual
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 28 apr 2011 23:08 de georgik
Asta e programul actual
PICIOARE
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|