| Autor | Mesaj |
animalpak
Newbie

IP: inregistrat
Mesajul acesta:
28-02-2010 04:52
|
ciclu scurt
salut,am o intrebare la voi daca as face cate o injectie cu testo in fiecare luna fara sa fac pct ar avea multe efecte negative pt ca am vazut rezultate doar dupa o fiola facuta.
|
| inceputul paginii |
|
silvyuj
Senior member

Mesajul acesta:
28-02-2010 20:51
|
Re: ciclu scurt
Citat:| salut,am o intrebare la voi daca as face cate o injectie cu testo in fiecare luna fara sa fac pct ar avea multe efecte negative pt ca am vazut rezultate doar dupa o fiola facuta. |
Scuze,dar n-ai adresat nicio intrebare! DAMN!
|
| inceputul paginii |
|
Piper
Senior member

Mesajul acesta:
28-02-2010 21:23
|
Re: Re: ciclu scurt
Citat:
Scuze,dar n-ai adresat nicio intrebare! |
Da nu prea e intrebare...defapt isi raspunde singur la partea"efecte negative"... Niciodata Plangand , Niciodata Infrant , Mereu Optimist , Totdeauna Culturist
|
| inceputul paginii |
|
animalpak
Newbie

Mesajul acesta:
06-03-2010 13:56
|
Re: Re: Re: ciclu scurt
Citat:
Da nu prea e intrebare...defapt isi raspunde singur la partea"efecte negative"... |
Bine,poate nu am adresat o intrebare dar vroiam sa stiu daca iti afecteaza organismu daca iau cate o fiola de testo pe luna
|
| inceputul paginii |
|
Tarzanel
Expert member

Mesajul acesta:
06-03-2010 14:46
|
Re: Re: Re: Re: ciclu scurt
Citat:
Bine,poate nu am adresat o intrebare dar vroiam sa stiu daca iti afecteaza organismu daca iau cate o fiola de testo pe luna  |
Nu prea ma pricep la dastea, dar cred ca nu va avea niciun efect, nici pozitiv nici negativ.
|
| inceputul paginii |
|
sherry
Senior member

Mesajul acesta:
06-03-2010 20:13
|
Re: Re: Re: Re: ciclu scurt
Citat:
Bine,poate nu am adresat o intrebare dar vroiam sa stiu daca iti afecteaza organismu daca iau cate o fiola de testo pe luna  |
nesemnificativ o singura fiola pe luna!in plus risti sa-ti destabilizeze niv hormonal pt ce? 0.
se vede ca nu esti documentat si incepator nu te pripi
Editat de sherry pe 06-03-2010 20:17
|
| inceputul paginii |
|
animalpak
Newbie

Mesajul acesta:
10-03-2010 01:00
|
Re: Re: Re: Re: Re: ciclu scurt
Citat:
nesemnificativ o singura fiola pe luna!in plus risti sa-ti destabilizeze niv hormonal pt ce? 0.
se vede ca nu esti documentat si incepator nu te pripi |
nu is experimentat il legatura cu steroizii..am facut anu trecut un ciclu cu testo am avut rezultate bune dar cand am terminat s-au vazut efectele negative in legatura cu potenta si nu vreau sa mai am aceea experienta,de aia m-am intrebat daca ar fi efecte negative cu o fiola pe luna.oricum ms de raspunsuri si nu am sa fac nici o injectie
|
| inceputul paginii |
|
Gilu
Supermoderator

Mesajul acesta:
10-03-2010 07:16
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciclu scurt
O fiola pe saptamana face mai mult rau decat bine. If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Forum de ceasuri - www.WR200.com
Vi s-a sters postul/topicul?Intrati aici =>
http://www.culturism.ro/forum/forum_display.php?fid=26&mid=18094&mod=1
|
| inceputul paginii |
|