|
|
|
|
|
[ Parola pierduta |
Inregistrare ]
Inregistreaza-te pentru a beneficia de urmatoarele avantaje:
poti sa-i lasi pe ceilalti sa te admire punand poze cu tine
nimeni nu va mai putea sa scrie cu numele tau
poti sa trimiti mesaje personale celorlalti utilizatori
apartenenta la o comunitate in continua crestere alcatuita din oameni care se pricep si care te pot ajuta
|
| Autor | Mesaj |
ZeKa
Newbie

IP: inregistrat
Mesajul acesta:
08-02-2010 20:41
|
Centuri pt contractarea muschilor
Ce parere aveti de centurile care trimit impulsuri in muschi si acestia se contracta?Li se face intens reclama la TV,dar eu sunt cam sceptic.Spun ca ai la abdomen 400 contractii/minut si ca e mult mai eficient decat sala(ar trebui dedus ca sala e pierdere de timp si bani).Voi ce parere aveti? mens sana in corpore sano
|
| inceputul paginii |
|
Macho
Expert member

Mesajul acesta:
08-02-2010 21:17
|
Re: Centuri pt contractarea muschilor
Citat:| Ce parere aveti de centurile care trimit impulsuri in muschi si acestia se contracta?Li se face intens reclama la TV,dar eu sunt cam sceptic.Spun ca ai la abdomen 400 contractii/minut si ca e mult mai eficient decat sala(ar trebui dedus ca sala e pierdere de timp si bani).Voi ce parere aveti? |
tu crezi ca altii de prosti se duc de 20-25 de ani la sala...cand ar putea sta frumos pe spate cu centura aia pusa?
|
| inceputul paginii |
|
Gilu
Supermoderator

Mesajul acesta:
08-02-2010 21:21
|
Re: Centuri pt contractarea muschilor
Citat: Cum si cat de bine stimuleaza aceste aparete muschii nu stiu deci nu ma pronunt, nu am incercat niciodata si nici n-o sa incerc un astfel de aparat.
Bineinteles, am auzit peste tot oameni care au incercat aparatu' si rezultatul a fost = 0 in coate cazurile.
Si e evident de ce nimeni n-a avut rezultate in urma folosirii aparatului, pt ca "mesajul" trimis prin intermediul reclamelor este urmatorul: mananci ce vrei si cat vrei, nu faci sport deloc, dar folosesti aparatul asta si vei avea un six pack de invidiat.Fals.
Orice om care are cat de cat un IQ normal si o cultura generala medie, stie ca stand in pat cu berea-ntr-o mana, shaorma in alta si abtronicu' pe burta NU SLABESTI.
If you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!! - Tom Platz
Forum de ceasuri - www.WR200.com
Vi s-a sters postul/topicul?Intrati aici =>
http://www.culturism.ro/forum/forum_display.php?fid=26&mid=18094&mod=1
Editat de Gilu pe 08-02-2010 21:22
|
| inceputul paginii |
|
SciMMy
Junior member

Mesajul acesta:
11-02-2010 10:16
|
Re: Re: Centuri pt contractarea muschilor
mda, cum dumnezo sa faci 6packs cu un kkt de musama care iti face masaj la burta ?lasa prostiile astea din comert si incearca sa mergi la sala sfatul meu e sa nu`l cumperi ptr k o sa ramai dezamagit
|
| inceputul paginii |
|
Artorius
Senior member

Mesajul acesta:
27-02-2010 13:17
|
Re: Re: Re: Centuri pt contractarea muschilor
Uite un articol pe tema asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_muscle_stimulation
Sper sa te lamuresti, ca un asemenea aparat iti face doar masaj.
|
| inceputul paginii |
|
| Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
|
|
|
|
| | Trimite unui prieten | Homepage | Adauga la favorite | |